joi, 7 martie 2013

Alte aranjamente florale realizate de mine

Aceste aranjamente florale au fost mai mult o joaca. Le-am realizat din florile pe care doi proaspeti insuratei, Lucian & Delia, le-au primit la cununia civila. Au fost numai bune pentru decorarea casei. Sper sa va placa!:)

La o nunta am realizat - Pampoane pentru autoturisme :D

Da, am realizat pentru o nunta frumoasa (a Deliei si a lui Lucian) chiar si pampoane pentru autoturisme, din tull rosu si panglica satenata rosie. Acestea au fost in numar de 40 si au aratat foarte frumos pe masinute!!! :D


Clip Bow - Cute gifts for spring (2011)

Majoritatea acestor fundite au fost create pentru Dari, un baietel de clasa I,  un gentleman in devenire  care si-a dorit sa fie atent cu colegele sale de clasa, in data de 1 Martie. Asa  se face ca le-a daruit acestora, nimic altceva decat,  Fundite Linna Accessories. Mi-a comunicat apoi, cum ca fost asaltat de complimentele si bucuria fetitelor care si-au prins imediat in par agrafele. Hehe :D asta ma bucura si pe mine, bineinteles! 

(Modelele de mai jos sunt vandute insa se pot reface la cerere. Pretul fiecareia este de 5 lei. Pentru mai multe detalii, lasati-mi mesaj  pe adresa linae2009@yahoo.com)Sweet & colorful accessories for you (modele de brose 2009-2010)

Accessoriile mele de inceput care au facut "istorie", cu ele am inceput, de ele m-am bucurat / v-ati bucurat purtandu-le, deeaceea imi sunt dragi. Cele postate mai jos fac parte din colectii de brose din 2009, respectiv 2010. Sunt vandute :) insa, daca indragiti vreun model, il pot reface la comanda... so, lasati-mi mesaj privat pe linae2009@yahoo.com! Numai bine! :D

(Preturile variaza intre 5 - 16 lei)