luni, 22 februarie 2010

Fundite agrafe / brose - Cute gifts for spring, 2010




Vine, vine primavara!  Pregatiri  pentru 1 martie m-am straduit sa fac si eu...  si iata ce a iesit!  Niste fundite care par sa zambesca si ele, primaverii! Se pot atasa pe ac de brosa sau agrafa. Pretul fiecareia este 5 lei. Enjoy!
(Pentru mai multe detalii trimite-ti mesaj la linae2009@yahoo.com )





















Accesorii pentru par! CONCURS!


Unul din accesoriile de mai jos, poate fi al tau!           



        Ziua femeii, in curand va bate la usa, deaceea m-am gandit la ceva special pentru acest sezon, ceva ce ne ajuta sa fim chic, elegante si cochete! DA! E prima colectie a mea, de accesorii pentru par!  Avand in vedere acest fapt, doresc sa va las pe voi sa gasiti un nume pentru aceasta colectie. Scrieti-mi cel mai frumos nume pe linae2009@yahoo.com, pana pe data de 8 martie, iar castigatoarea va primi cadou, o coronita dintre cele de mai sus ( la alegere)! 
       Trebuie sa mentionez ca preturile variaza intre 16 - 25 lei si fiecare accesoriu pentru par poate fi atasat si pe clama stil pieptene sau clestisor.
       Merita sa ne bucuram de primavara! Haideti sa fim cat mai shiny!

Colectia de accesorii pentru par -"Sassy & Sauvage", 2010

Aceasta este prima colectie a mea, de accesorii pentru par! Preturile variaza intre 16 - 20 lei , iar fiecare accesoriu pentru par poate fi atasat si pe clama stil pieptene sau agrafa.
       Merita sa ne bucuram de primavaraHaideti sa fim cat mai shiny!

 (Mentionez ca aceste modele sunt vandute insa, daca indragiti vreunul, il pot reface la comanda. Pentru mai multe detalii, lasati-mi mesaj  pe adresa linae2009@yahoo.com )